Altringham

Our client came to us based on a recommendation after we had recently completed a family members kitchen with gleaming reviews. They approached us with architects plans that scheduled a new extension being added to the rear of their house. The construction saw the removal of partition walls to reveal a large, open plan living space that backed on to the garden.

We worked alongside contractors and the architect to make this dream kitchen a reality.

Share This
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

As the centrepiece in this open plan living area, the kitchen island spans the length of the space. It is topped with a beautiful 30mm Q Stone white mirror worktop, which compliments the Schuller UniGloss crystal grey cabinets flawlessly.

The client opted for a more traditional gas hob that sits central on the island. This gives plenty of room for cooking activities on the rest of the worktop. Above, a ceiling extractor is built into a bespoke bulkhead to keep the high ceiling free from obstruction. This keeps the room light and airy!

To highlight every detail, we included LED lights that are built into the underside of the wall cabinets. Pairing this sleek finish with the handle-less kitchen design keeps the whole kitchen smooth and minimalistic.